4/28/2011

Beauty crazed 500$ worth nuxe cosmetics giveaway


Va dati seama ce de produse ati putea castiga, daca va surade norocul??
Pentru inscrieri, intrati AICI!
Aveti timp s-o faceti pana pe data de 13 mai.

Bafta sa avem!!!

4/27/2011

Antonia`s Sigma giveaway


Lol...nu-mi revin!!!
Va dati seama daca as castiga acest Sigma Premium Profesional Kit pus la bataie de Antonia & Sigma?!
Daca vreti sa aveti si voi o sansa la tragerea la sorti,
va puteti inscrie AICI!

Bafta sa avem fetelor!!!!

Mirela Niculai`s concurs de primavara


Hmm...ce trusa ochioasa!!!!
Tare mi-ar placea s-o castig!
Voua nu?!

Pentru inscrieri, intrati AICI!
O puteti face pana la data de 30 aprilie.
Bafta sa avem, dragelor!

63 colibri`s primavara-vara giveaway

Un nou giveaway in culori pastelate de vara de la 63 colibri!!!!
Va puteti inscrie pana la data de 1 mai AICI!

Bafta sa avem, in special eu!!!!!!

Adyna`s Sigma travel kit giveaway

Adyna organizeaza cu ajutorul lui Sigma un giveaway foarte generos.
Va puteti inscrie AICI pana pe data de 9 mai, ora 23:59.

Bafta sa avem cu toatele! ;)

4/25/2011

Update Miha-loves-Zaf`s first giveaway

Hristos A Inviat!

Am hotarat data limita de acceptare a inscrierilor voastre
(conditiile giveaway-ului le aveti aici)
pentru aceasta pensula Sigma- F80 Flat Top Kabuki,
pe care abia astept s-o primesc si eu.

Asadar, va mai puteti inscrie pana pe data de 1 mai, ora 20:00.
Castigatoarea va fi anuntata imediat dupa inchiderea giveaway-ului.

Bafta tuturor!!!! :*
Paste Fericit in continuare!!!

4/23/2011

✿*´✿`°¤¸¸.✿Paste Fericit!!✿.¸¸¤°´✿`*✿




Iata ca a venit si Sfintele Pasti!
Mai ieri incepuse anul, asa cum spunea cineva drag pe facebook.
Ce repede trece timpul..

Va doresc Sarbatori Pascale Fericite cu multa pace sufleteasca atat voua, cat si celor care va sunt aproape!
Un Paste Fericit si Luminat!

4/22/2011

Impresii de final de campanie



A ajuns si campania Farmec aproape de final.
Iata-ma scriind o postare legata de efectul real al buzz-ului pe care l-am incercat eu si echipa mea, Gerovital BUZZ, in aceasta campanie.

De la bun inceput ni s-a spus in gluma ca echipa Farmec va fi in vacanta, iar noi sa incercam sa le luam locul si sa promovam cum putem mai bine produsele primite spre testare, produse care
fac parte din noua gama fara conservanti Gerovital PLANT cu extract BIO de floare de colt.
Si asta am si incercat sa facem.

De indata ce am aflat ca am fost selectata, le-am informat pe toate fetele cu care hotarasem sa fac echipa chiar din ziua inscrierii in preselectie si am creat un grup secret pe facebook, Gerovital Buzz, locul in care am pus tara la cale.
Pe 7-04 deja ma apucam sa fac cerceii in forma de floare de colt, ce au fost meniti sa ne diferentieze de restul echipelor. Ulterior acestia au devenit foarte indragiti de sustinatorii nostrii.

Pentru inceput ne gandiseram sa facem un eveniment deschis exact pe perioada campaniei, la care ne-am fi invitat toti prietenii din lista, insa pentru ca postarile de pe pagina evenimentului nu ar fi ajuns in newsfeed-ul celor care dadeau "attend", am ales sa facem o pagina de facebook.
Un pic ingrata ideea, mai ales ca pana la finalul campaniei ajungi sa te atasezi de tot ceea ce reprezinta proiectul, pagina si sustinatorii echipei.
Cum vom reusi oare sa ne distantam de prietenii paginii, nu stiu...
Ma trezesc verificand si dand refresh la pagina, chiar si inainte de culcare...

Avem cateva prietene, care au revenit constant si nu "ne-au tradat", cum au facut altele ducandu-se oriunde batea vantul, adica si la alte echipe, doar pentru premii fluturate atat de ostentativ pentru cat mai multe like-uri aduse paginilor respective.

Aceste PRIETENII sunt un castig imens pentru echipa noastra!

Nu am urmarit un numar mare de sustinatori, ci doar ca pe cei care ii avem sa-i antrenam in micile noastre jocuri si sa le premiem abilitatile exprimate atat de frumos la fiecare tema propusa de noi.

07-04
Primul lucru gandit in aceasta campanie a fost chestionarul "Experienta dvs. cu Farmec", care a inceput sa fie rulat de pe data de 07-04.
Am vrut ca prin acest chestionar sa vedem carui tip de public de andresam si prin genul intrebarilor "stiati ca...", am vrut sa sugeram raspunsurile ca pe mai departe sa le fie cunoscute informatiile.
Click pe imagini.

1/4
2/4
3/4
4/4

Oricare alte chestionare aparute in aceasta campanie, lansate de catre alte echipe foarte"originale", au venit dupa acest prim chestionar al nostru.
La fel s-a intamplat si cu primul giveaway al acestui blog, cel cu pensula Sigma, a fost copiat aproape in intregime de catre o alta echipa, de la pensula oferita ca premiu, pana la conditiile acestuia, concepute pentru a atrage sustinatori echipei noastre.

09-04/10-04
Si pentru ca la inceput inca nu aveam pareri despre produsele primite spre testare, in parte irelevante oricum intrucat fiecare ten este unic si nu putem sustine ca se va potrivi oricarui tip de ten curios sa le testeze, am inceput campania concentrandu-ne pe ideea de buzz, adica sa trezim interesul celor care aveau sa ne urmareasca.
Am inaugurat pagina de facebook cu scurte rezumate la informatiile prezentate in videoclip-urile de pe trilulilu, menite sa prezinte povestea Gerovital Plant.
Am vrut ca cei care nu le vazusera pe site-ul respec., s-o faca pe pagina noastra.

Legandu-se de tot ceea ce inseamna o lume plina de Farmec si de personalitatile care au avut ceva in comun, si anume pe Gerovital Plant, Mada a facut un super videoclip pe care l-am rulat pe pagina si a avut in total aprox. 1000 de vizualizari.

10-04
Am continuat cu premierea unei norocoase la extragerea din prima suta de sustinatori: Rita.
A castigat un breloc in forma de floare de colt si un set de 5 minimostre.
Ne-a incantat reactia ei.

11-04
Apoi a urmat jocul cu pozele noastre, ale celor 11 membre ale echipei Gerovital Buzz si cu catrenele gandite cu atata talent de minunata noastra Claudia.
Am avut 9 persoane care ne-au ghicit pe toate, potrivind corect poza persoanei cu catrenul in care se incerca o descriere timida.
Subliniem, ghicit, insa ne-a bucurat acest fapt.

12-04
Apoi ne-am gandit sa vedem cati dintre sustinatorii nostri folosesc produse Farmec, mai ales din noua gama Gerovital Plant. Si Raluca, ne-a dat o idee minunata, si anume sa-i cautam lui Martinica al ei o partenera care foloseste produse Farmec, idee care a adus 31 de pozici cu produse Farmec, dintre care 12 au avut produse chiar din noua gama Gerovital Plant.
A fost una dintre cele mai vesele zile de campanie. :)
Tot pe 12 apar si primele impresii ale lui Mada, pe blogul ei.

13-04
Am inceput sa introducem si cate un produs pe zi din noua gama, asa ca am dat startul cu produsul lunii de pe site-ul www.farmec.ro, si anume crema hidratanta.
Si pentru ca inca nu aveam o idee clara despre ceea ce aveam in testare, fetele noastre cu mult talent la scris: Clau, Vero si Carmen, ne-au ajutat cu poezioare inspirate din descrierile oficiale pentru a da o idee sustinatorilor despre produsul zilei. :)

13-04
Am continuat cu o tema draguta, si anume am cerut sustinatorilor nostri sa propuna cate o poezioara cu cuvintele: Farmec, Gerovital BUZZ, Crema hidratanta (produsul zilei respec.) si floare de colt. (si aceasta idee a fost preluata mult mai tarziu de alta echipa, doar ca i s-a dat titlu de declaratie;)
Am avut 24 de poezioare foarte dragute si inspirate.
Daca doriti sa le cititi, vizitati-ne pagina.

13-04
In aceeasi zi am organizat inca un concurs pe blogul lui Mada cu un rebus facut cu atata talent chiar de ea.
A avut si acela mare succes.
23 de inscrieri.

14-04
Au aparut si primele review-uri ale echipei noastre despre serul contur de ochi si buze.
Acesta a fost si starul zilei respec.
Data de 14 a fost o alta zi haioasa datorita temei de concurs propusa de Georgi, insa care a luat contur datorita recuzitei bogate a Mihaelei-Carmen. Ea ne-a ajutat sa deghizam multe produse din noua gama Gerovital Plant si ne-a adus zambetele pe buze.
Tema a provocat sustinatoarele care cunosteau gama sa ghiceasca conturul acelor produse si pe cele care nu le cunosteau, sa le caute pe site-ul www.farmec.ro
Trebuia sa se ghiceasca produsul si sa se faca o ghicitoare cu acel produs care se credea ascuns sub acele hainute si sa cheme un/o prieten/a sa dea raspunsul.
Si atunci am avut 20 de inscrieri.
Tot pe data de 14 aprilie am inceput sa postam si poze cu plicurile care plecau spre castigatoare in ideea de a promova transparenta campaniei noastre, idee preluata mai tarziu de o alta echipa concurenta.
Am fost o continua sursa de inspiratie pentru anumite echipe concurente. :D
Pe de-o parte chiar ne bucura onoarea.

Tin sa mai mentionez si de premiile fiecarei zile, de luni pana vineri, cate 2 premii pe zi, majoritatea fiind compuse din 1 set de 5 minimostre din noua gama Gerovital Plant si 1 pereche de cercei cu personalitate in forma de floare de colt, facuti de mine cu mult drag pentru toti cei care ne-au daruit cateva minute din timpul lor pentru a raspunde provocarilor lansate pe pagina noastra de facebook.
Chiar si aceasta idee a premiilor, lansata chiar pe data de 10-04, a fost preluata de o alta echipa, care s-a gandit sa organizeze un giveaway (14-04) cu accesorii in forma de floare de colt. Mi-a placut mai ales modelul florii de colt de pe cercei, copiata integral dupa forma florii de colt data cercelusilor ganditi de mine.

Ca o paranteza, pana atunci, cercetarea paginii Farmec cu entuziasmul constructiv dintr-o competitie, era o placere. Faptul ca vedeam idei frumoase la alte echipe, ma binedispunea. Imi dadea aripi sa gandesc noi si noi provocari sau idei de abordare a campaniei. Insa in acea zi, m-am enervat ingrozitor. Am simtit ca nu exista ORIGINALITATE la cateva echipe, care se tot impiedicau de noi si vroiau sa ne fure din lumina reflectoarelor.
In fine, colegele m-au calmat si m-au incurajat sa continui cu acelasi entuziasm de pana atunci, fara a reclama toate aceste chestii echipei Farmec.

15-04
Am gandit o imagine cu multe buze colorate cu probabil cele mai rezistente rujuri, facand introducerea pentru alt produs al zilei, laptele demachiant.
In acea zi, am avut o alta provocare, una de sfarsit de saptamana, prima sapt. a campaniei Farmec, si anume: ca sustinatoarele sa ne recomande cu tag pe pagina Farmec ca sa ne facem o impresie legata de cum ne descurcaseram in prima saptamana si sa ne luam puteri pentru o alta, care urma.
Atunci am avut o surpriza neplacuta.
Dupa o saptamana in care ne prezentaseram, vorbiseram de Farmec si produsele lor, de noua gama, chiar si de rolul nostru in acest concurs, ne-am trezit ca echipa noastra era confundata cu un brand, chiar cu Gerovital PLANT.
Am suras amar, iar in urm. saptamana am pus si mai mult accent sa subliniem rolul nostru in campanie, desi nu ne doream acest lucru deoarece asta insemna si dezvaluirea unei competitii si deci, a unui premiu final, pe care noi nu l-am urmarit nicio clipa.
Nu am dorit sa cersim sustinerea pentru acest scop.
Am vrut sa tinem locul echipei Farmec, aplicand tot ce ne-a trecut prin cap mai interesant.
Si atat!
De ce nu am urmarit premiul final? Pentru ca nu ne-am propus sa luptam in aceasta campanie pentru premiu, ci doar sa ni se acorde recunoasterea finala ca fiind una dintre cele mai bune echipe.
Desigur ca vrem sa mergem la Sighisoara, la un training cu echipa Farmec!
Cine nu si-ar dori?
Dar ne place sa fim cu picioarele pe pamant si sa asteptam verdictul final al echipei Farmec.
Nu vrem sa spunem hop pana nu am sarit.

A urmat weekend-ul, cand am putut sa ne relaxam si noi putin.
In toata acea prima saptamana incepusem sa testam produsele si nu avusesem ragazul sa tragem si noi niste concluzii mai serioase din cauza la toata agitatia saptamanii.
Eu chiar uitasem sa folosesc in vreo 2 seri crema hidratanta.
(App, in afara serului si laptelui demachiant, eu am folosit doar crema hidratanta pe parcursul acestor 2 sapt., indiferent ca era zi sau seara. Am vrut o parere cat se poate de pertinenta.)
Zambeam in sinea mea ca in toata aceasta goana dupa recunoastere, neglijam esentialul.
Sa conturam pe hartie/ blog primele impresii legate de produsele incercate.
Am recuperat insa de indata ce am avut un mic ragaz.

16-04
Am primit primele pozici cu cerceii/ brelocul si primele impresii legate de mostrele primite de castigatoarele noastre.
Tot in acea zi, Mada ne-a pregatit o surpriza frumoasa, si anume un videoclip cu poze de la impartirea mostrelor, poze pe care noi nu le-am postat pe pagina noastra deoarece ni s-a parut mai dragut sa fie stranse intr-un videoclip cu o melodie foarte frumoasa de-a lui Holograf. ;)

Si pentru ca tot am ajuns la acest capitol sa va zicem la cate persoane am impartit noi mostrele si parerile acestora.
81 de persoane (rudele, prietenii si cunostintele noastre)
si 25 de castigatori de la concursurile noastre zilnice.
Deci, 106 de persoane.

Crema antiimperfectiuni a avut mare succes, la fel si serul contur de ochi.
Crema hidratanta a provocat mici probleme cu cosurile, mai ales la tenurile mai grase.
Au mai fost apreciate crema antirid si crema nutritiva de noapte.

Au fost si cateva persoane mai reticente la auzul ideii de a incerca produse romanesti, ramanand fidele produselor brandurilor internationale, insa majoritatea au fost extrem de incantate sa incerce mostre, multe incantate si la finalul testarii, cand ne-au fericit cu decizia lor de a le cumpara. As putea spune, din ceea ce stim pana acum, ca am avut un procent foarte dragut de aprox. 10%, care au cumparat deja din produsele incercate si un procent triplu de persoane cu intentia de a le cumpara.

Pe langa cadorisirea rudelor si prietenilor apropiati cu mostre suficiente cat sa-si faca o parere clara, s-a mers cu impartitul mostrelor in parcuri la mamicile copiilor cu aceeasi varsta ca a piticilor colegelor noastre, la universitate, impartind atat colegelor, cat si profesoarelor, la munca, chiar si tatii au fost dati cu crema (ma refer aici la tatal lui Nico si al lui Georgi), chiar si fratii (Alexandru, fratele lui Nico), ni i-am apropiat pe cei dragi datorita placerii de a ne vedea ca ne ingrijim cu produse din cele mai bune, cum a fost Ovidia care ne-a spus ca de fiecare data dupa ce se dadea cu crema, fiul ei, Teo, vroia sa-i dea pup pe obrajorii catifelati si frumosi mirositori, nici pisicutele nu au scapat ocazia de a da tarcoale cremelor, am dat si postaritei ca trebuia rasplatita la de cate ori m-a vazut in aceasta campanie, am fost si la zile de nastere, surprinzand invitatele prietenei mele cu cateva mostre, din ce au dorit ele sa aleaga.

Desigur ca se putea si mai bine!

17-04
Am lansat un concurs pe blog, in care ceream parerea celor care au incercat gama Gerovital Plant.
Am pus la bataie 2 premii: premiul I -mostre si o bratara a prieteniei, si premiul II- mostre si deja indragitii cercei in forma de floare de colt, ajunsi deja marca a echipei noastre.
Tot pe 17 ma declaram multumita de ce incercasem pana atunci, in postarea "cremele gerovital plant...o surpriza fermecatoare"

18-04
Prima idee de concurs din aceasta zi, a fost un esec.
Cerusem o poza funny cu produse Gerovital Plant, insa cum nu multe au produse Gerovital Plant, si probabil ca cele care aveau nu erau around, am renuntat la acel concurs si am inceput runda concursurilor fulger, care mai apoi au fost sursa de inspiratie pentru alta echipa. Deh, ar trebui sa ne bucure, insa nu, ne-a enervat la culme..din nou!
In fine, trecem mai departe! Sunt sigura ca echipa Farmec nu doarme.
Doar nu era sa ma plang la ei cu asemenea chestii de gradinita, dar ne deranjeaza......

Prin aceste concursuri fulger, 2 pe zi, am vrut sa aducem in atentie atat descrierile produselor din noua gama Gerovital Plant, cat si site-ul www.farmec.ro, unde gasesti orice informatie doresti.
Am inceput sa luam mici citate din adresabilitatea, actiunea, modul de utilizare, tips-uri etc. aferente produselor din noua gama Gerovital Plant, punand intrebari de genul: numele produselor, gama din care fac parte si momentul zilei cand se recomanda utilizarea etc.
Am cautat sa le promovam in acest mod ca sa-i provocam sa caute ei singuri pe site-ul Farmec, dat intodeauna ca sursa.
Am avut si intrebari de pe blogul oficial al lui Farmec, cum ar fi "diferenta dintre crema antirid si anti-age" si a.m.d.

Am dat si anunturi pe pagina sa ne intalnim cu fete din orasele noastre.
Nu prea am avut succes, ce-i drept. Eu m-am intalnit doar cu 2 fete din Brasov.
Multe se ascund in spatele unui id si nu isi dezvaluie identitatea doar pentru niste mostre, pare-se.

20-04
Pe langa deja obisnuitele concursuri fulger, am lansat si un concurs cu rezolvarea unui puzzle, ideea dragei de Mada. Puzzle facut dupa poza lui Georgi, cu toate produsele ei Farmec si Gerovital Plant.
A avut succes. (1069 de vizualizari)
Am avut timpi de rezolvare si de 2:22, in conditiile in care mie imi luase si 10 min. :D
Dau vina pe lipsa mouse-ului, ca folosesc laptop. ;)))
Premiul a fost unul special. Un puzzle cu un iepuras pentru a fi in tema Sfintelor Pasti, 2 poze de-ale castigatoarei, incorporate si ele in puzzle si poza cu care a castigat concursul reaspec.
Forma finala a puzzle-ului a fost data de Nico, colega noastra, care nu s-a lasat pana nu a gasit cea mai buna varianta, care sa-i faca placere castigatoarei.

Speram noi, o amintire de suflet a acestei campanii cu iz Farmec-ator.

Tot pe 20-04, am avut si un concurs in care am postat o poza de-a Mihaelei-Carmen, cu produse Farmec de demult in care am cerut sa se ghiceasca anul aproximativ de productie al acestora (noi stiind anul de expirare inscris pe recipiente:D)
Postarea Mihaelei cu mai multe poze si detalii legate de aceste produse a urmat pe blogul ei pe 21-04:
Am inteles ca pasiunea pentru produsele Farmec, se transmit de la o generatie la alta, ca recipientele produselor indragite au un locsor in casa si in sufletul celui care le-a folosit cu mult drag de-a lungul timpului. Mici comori care fac legatura cu prezentul, intr-un mod in care nici nu te-ai astepta. Asa cum a fost ocazia acestei campanii cu Farmec.
Tot pe 21-04, a scris si Laurita parerea ei despre produsul preferat al acestei campanii:

Saptamana a doua s-a incheiat cu alte si alte concursuri fulger, vineri urmand sa fie ultima zi in care am expediat plicurile, ce au plecat voioase si purtatoare de mult Farmec catre castigatoarele, sustinatoarele noastre.
Nici postarile nu au fost neglijate, tot sfarsitul saptamanii a adus si postarile finale ale echipei Gerovital Buzz despre crema hidratanta, laptele demachiant si serul contur de ochi si buze.

Concluzia dupa toate aceste postari cu review-urile fetelor mele, a fost aceea ca:
"Nici un alt ten nu ar trebui sa vorbeasca in locul tenului tau!"

Asadar, fiecare trebuie sa incerce produsele Farmec si sa isi formeze propria parere.
It`s a must!

Astfel nimeni nu va mai fi invinovatit ca vorbeste decent si respectuos despre produsele incercate, ca si cum toata lumea trebuie sa fie nemultumita ca sa sune real review-ul sau sa se evite incantarea, daca ai fost multumita.
Eu sunt genul care spun exact ce gandesc, insa imi exprim parerea cu mult respect si recunostinta fata de echipa Farmec.
Nu vreau sa fiu in trendul celor care se scoala cu fata la cearsaf si fac un produs sa sune ca fiind esecul secolului!

Si pentru ca poate vi s-a parut ca am insistat pe parcursul acestei postari pe sublinierea ideilor care ne-au fost copiate de catre alte echipe "harnicute" cu indeletniciri nu tocmai demne de o campanie care s-a vrut frumoasa, tin sa mentionez si eu singura idee care m-a inspirat, si anume crearea unei pagini de facebook, idee cu care a venit Iuliana Manea, cea care conduce echipa Green team. A fost singura pe care am "imprumutat-o", desi ne-am impotrivit o clipa, intrucat nu vroiam o pagina de facebook pentru echipa noastra ca sa avem ce inchide cu sufletul distrus, la sfarsitul campaniei.

Pe de alta parte, am apreciat partea vizuala a echipei Green Team, am mai apreciat si ideile originale ale echipei iYli, biletelele si funditele echipei Roz cu care au legat mostrele etc.etc..
Competitia cu echipele originale ne-a dat aripi si ne-a facut sa continuam cu acelasi elan campania gandita de noi.

Daca suntem multumite de buzz-ul campaniei noastre?
Da, echipa Gerovital Buzz a depus mult efort si si-a sacrificat tot timpul liber, prin toate ideile prezentate mai sus, concretizate in fiecare zi, dar si prin atmosfera calda facuta pe pagina noastra de Vero, Nico, Clau si Raluca (sper ca nu am uitat pe nimeni), evitand cliseele, lait motiv la unele echipe, de genu`:
"Cine aduce cele mai multe like-uri, castiga 3 creme din noua gama!" :D

Legat de buzz-ul facut offline, cred ca se putea si mai bine.
Adica ceea ce s-a facut online, putea fi facut foarte bine de catre echipa Farmec.
Ce s-a facut insa offline putea fi facut mai bine, daca se trecea linia naturaletii, cu care noi am incercat sa promovam produsele primite spre testare.

Am impartit mostre, am vorbit despre efectele pozitive ale produselor incercate, dar ramane sa vedem efectele reale ale buzz-ului nostru, dupa ce se incheie campania.
Inca sunt multe plicuri care nu au ajuns la castigatoare si deci cateva pareri lipsa la numaratoare.
Entuziasmul testarii unei noi game fara conservanti, parabeni, cu extract BIO de floare de colt exista la majoritatea persoanelor cu care am intrat in contact, chiar si dorinta de a sustine produsele cosmetice romanesti, insa acolo oare este meritul nostru?
Cel mai sigur este meritul lui FARMEC, care s-a reinventat de nenumarate ori si a reusit sa se mentina pe piata ca cel mai mare producator de produse cosmetice romanesti!

Multumim Echipa Farmec!
Speram sa va fi facut onoare, cat timp am incercat sa va tinem locul.
A fost o experienta placuta, distractiva, dar si foarte grea!
Competitia este mare.....indiferent de domeniul in care activezi si de scopul propus.

Cu riscul ca ma voi repeta, concluzia acestei campanii este:

"Nici un alt ten nu ar trebui sa vorbeasca in locul tenului tau!",

asa ca ia si incearca cremele potrivite tenului tau ca nu costa vreo avere!

Noi am fost placut surprinse si multe dintre ele fac mai mult decat unele dintre cele mai scumpe creme gasite pe piata interna sau internationala.


Castigatoarele concursului Gerovital PLANT


Acum cateva zile demarasem concursul Gerovital PLANT aici.

Castigatoarele noastre in urma jurizarii sunt:
Premiul I - Ortan Melania Diana,
care primeste bratara prieteniei si mostre din noua gama Gerovital Plant cu extract BIO de floare de colt.

Premiul II - Laura Manea,
care primeste cercelusi cu Farmec si personalitate in forma de floare de colt,
marca echipei Gerovital BUZZ, si mostre din noua gama Gerovital Plant cu extract BIO de floare de colt.

Astept sa-mi trimiteti rapid datele voastre de contact pe adresa de mail: miha_loves_zaf@yahoo.com si vi le voi trimite chiar azi.

Daca nu, ramane sa vi le trimit incepand cu data de 27-04.

Un Paste Fericit, Luminat si cu mult Farmec tuturor!!!!!



4/21/2011

Serul contur de ochi si buze - Gerovital Plant



Sunt indragostita!

Ups, sa nu ma auda iubi ca sigur se panicheaza.:P
Nu sunt indragostita de altcineva decat el, iubi meu, ci de ceva:
serul contur de ochi si buze din noua gama FARA CONSERVANTI Gerovital Plant.
(Nu stiu de ce dar in ultimul timp sunt tentata sa scriu Gerovital BUZZ in loc de Gerovital PLANT:)).

De indata ce-l aplic, simt mai intai o senzatie de racoare.
Nu va zic ce placere simt!
Dupa o zi intreaga de fixat ecranul laptop-ului, e ca si cum as fi gasit o oaza in desertul dependentei de "social network" si mi-astampar setea pielii sensibile a conturului ochilor.
Hai ca stiti si voi filmul. Doar este despre FACEBOOK si cum a luat fiinta toata nebunia asta.

Apoi, la vreo 3-5 min. (nu stiu exact ca nu am cronometrat), apare si senzatia ca si cum ceva se intampla.
Ce? Parca zici ca mi-a pus sangele in circulatie prin zona conturului ochilor.
Si daca nu stiati de ce apar cearcanele, va spune Nea` Google:
"Pungile de sub ochi sunt cauzate de circulatia deficitara a sangelui, sau de retentia de apa."
Asa ca daca eu simt ca sangele incepe si misuna, e de BINE!
Chiar daca cearcanele inca sunt la locul lor...doar de-aia si are doar nota 9.

Tot ce pot sa va spun este ca merita incercat!
Costa si putin si sigur nu veti regreta ca l-ati cumparat!

P.S.: De la o vreme ma uit in oglinda cum strang din buze si tind sa cred ca am toate sansele sa fac ridurile bunicii din jurul gurii. Hai ca sigur si-ale voastre au/ aveau! Asa-i? ^^

Asa ca le previn aplicand serul contur pentru ochi si buze GEROVITAL PLANT si mai plusez si c-un lip plumper doar ca sa imi bucur ochii (in oglinda).

IATA CE SPUN SI COLEGELE MELE, CU CARE FORMEZ ECHIPA

  • VERONICA

"Eu il consider un produs inovator, cu o textura usoara, delicata, ce trebuie aplicat in jurul buzelor, nu pe ele.
Sunt multumita de el in privinta buzelor, mai ales ca doua-trei cuticele si-au facut deja aparitia (deh, varsta!)...
In privinta ochilor pot spune ca are un efect racoros, placut, imi simt pielea hidratata si ridurile, daca nu umplute miraculos, cel putin estompate.
Si colegele carora le-am inmanat mostre au fost placut surprinse si mi-au cerut detalii suplimentare despre acest produs.
Extractul de Floare de colţ este un ingredient ideal pentru tratarea pielii stresate, aflată în contact permanent cu factorii de mediu.
Il recomand cu caldura tuturor celor care au probleme in privinta hidratarii pielii sensibile din jurul ochilor si buzelor."

  • MIHAELA-CARMEN

"Serul contur a fost alaturi de crema antiimperfectiuni, primul testat de mine.
In mod normal recomandarea Farmec este de aplicare dimineata si seara pe pielea din zona ochilor si a buzelor, prin masare usoara pana la absorbtia lui completa.
Pentru ca am tenul gras, eu am optat pentru utilizarea lui doar seara - este destul de consistent si asta m-ar fi facut sa nu pot aplica machiaj pe zona ochilor.
Imi place pentru ca:
-nu contine parabeni sau alergeni, asta fiind specific intregii game cu floare de colt;
-pielea ramane catifelata;
-mirosul este destul de puternic la inceput dar tinde sa se diminueze pe parcurs;
-se intinde destul de bine, eu as fi preferat sa fie chiar mai laptos, mai "light" decat este;
-ochii nu ma ustura, chiar simt o usoara senzatie de racoare;
-in zona buzelor se absoarbe mai repede decat in zona ochilor;
-trebuie sa aplici o cantitate infima, altfel risti sa ramana surplusul pe piele.
In concluzie, mi se pare un produs bun pentru persoanele cu piele uscata sau normala, nu il recomand celor cu ten gras si pleoape uleioase - decat daca utilizeaza machiaj pe baza de pudra de orez, care sa absoarba uleiul."

  • OVIDIA

"Este primul produs din noua gama Gerovital plant testat de mine. Imi place mult textura si faptul ca se absoarbe foarte bine. Dupa folosire pielea ramane catifelata si supla.
Un alt plus pentru acest produs este senzatia de racoare dupa aplicare.
Se poate doza usor cantitatea ce va fi aplicata. Trebuie folosita o cantitate foarte mica de ser si masata foarte bine.

Nu sunt foarte incantata de mirosul serului care, desi e placut, e foarte puternic.
Sper sa ma ajute sa estompez ridurile de expresie din jurul ochilor."


  • CARMEN

"Pot sa va spun ca imi place faptul ca incep sa dispara cearcanele, eu am din belsug si pentru ca sunt mai alba la fata si se vad mai accentuat. Parca acest ser le mai estompeaza, desi nu cred ca vor disparea de tot, imi place senzatia de cald, cel putin eu asa o percep, pe care o lasa si mirosul fin.

Cu buzele nu am probleme, deci pot eventual sa previn ca de tratat nu prea am ce.

V-am spus nu am un ten foarte pretentios si nici cu probleme mari in afara de zona T."

  • NICO

"De vreun anisor asa, am inceput sa observ mici riduri in zona ochilor!
E ceva normal..ce sa-i faci...varsta e de vina (am trecut de 25 ani):D
Am folosit cateva seruri de ochi, de la diferite branduri...nu pot sa zic ca m-a multumit una in mod special:unele au fost mai light, unele mai grase....
Nu imi facusem nicio parere!
Recent am inceput sa folosesc serul contur ochi si buze de la Gerovital Plant cu extract BIO de Floare de colt.
Am inceput sa simt cum lucreaza crema in zona ochilor, cum pune sangele in miscare si partea cea mai buna e ca intra f repede in piele.
Serul de la Gerovital Plant, 100 % fara conservanti, contine ceramide Omega 3,6 si 9 si complexul herbatonic care hraneste, hidrateaza si vitaminizeaza conturul ochilor si a buzelor!
Sunt f. multumita deocamdata si o sa continui sa-l folosesc! "

  • CLAU

"Asa dupa cum se stie, am un ten novice in arta folosirii diferitelor creme.
Ei bine, acest ser a fost pentru tenul meu ceva de genul vazut Parisul pentru prima data in viata...adica nici in visele lui cele mai bune nu se gandea la asa ceva. Micile dungi care se profileaza de parca ar fi trase cu un creion cu varful putin ascutit, s-au bucurat de acest ser ca un insetat de o oaza de apa in mijlocul desertului. Chiar si acele micute santulete aproape invizibile pentru altii, dar care se pot observa atunci cand imi ating nasul de oglinda, au invatat gura sa zica "O" atunci cand simt serul in preajma. Acum, nu-l folosesc nici prea des, ca tenul sa nu devina precum un copil rasfatat tipand dupa ciocolata preferata, dar nici prea rar, ca o
mama nebuna care-si doreste copilul vegetarian din frageda pruncie si-l hraneste doar cu frunze. Prin urmare, oaza de apa apare o data, maxim de 2 ori pe saptamana, cu apa proaspata, sa stinga setea insetatelor santulete si a pardalnicelor firicele de langa buze. Asteptarea merita toti banii!!"

Ce va spun toate aceste pareri?
Mie mi-ar spune ca trebuie sa-l testez singura ca sa pot sa-mi fac o parere personala.
Asa ca nu ezitati si mergeti sa-l cumparati!
Nici nu e atat de scump!
Aveti toate sansele sa va indragostiti de el, ca mine! ;)



Laptele Vitaminizant Demachiant - Gerovital PLANT



Pot spune ca cu el am inceput propriu-zis testarea produselor din campania Farmec.


Tocmai incheiasem campania Ivatherm si de la parfumul unui camp de flori adunat in cremele brandului respec., treceam un pic stramband din nas la laptele vitaminizant demachiant.

Nu miroase deloc aiurea, doar ca eram obisnuita cu altceva.

Insa acum, oricat l-as mirosi, nu-mi spune absolut nimic de rau parfumul discret al laptelui demachiant. Pare-se m-am obisnuit cu el.


Pentru ca in 2 zile deja imi pot spune o prima impresie legata de orice produs as incerca,

exact atat l-am folosit pana sa introduc si crema hidratanta si serul contur de ochi si buze.

Pentru ca se absoarbe foarte repede in discheta, e cel mai bine sa urmati instructiunile scrise pe recipient, si anume: sa il aplicati pe fata, gat si decolteu,

sa-l masati bine si excesul sa-l indepartati cu o discheta demachianta.


Ceea ce am observat deja a doua zi de la folosire, a fost inflamarea a doua cosulete mai vechi, care reapar neincetat in aceleasi locuri. Insa in niciun caz la marimea cu care m-au obisnuit pana acum. Locurile respec. pareau doar putin inflamate si au trecut de tot cam in o saptamana, fara a intrerupe folosinta niciunui produs

din cele trei pe care le-am incercat pe tot parcursul campaniei.


Pentru ca nu ma mai machiez mult de cateva luni, decat la ocazii, nu pot spune ca-mi pot da o parere pertinenta despre el in acest sens, insa cu siguranta o vor face fetele din echipa mea, GEROVITAL BUZZ.


  • CE SPUNE LAURA:


"Laptele demachiant a fost ultimul produs testat din noua gama Gerovital Plant. Am incercat ca , fiecarui produs sa ii acord intre 3-5 zile pentru testare, separat, pentru a sti exact la fiecare in parte care sunt efectele si care vor fi impresiile mele.

Ei si stiti voi vorba aia : cei din urma vor fi cei dintai, iata ca laptele demachiant, a reusit sa se situeze primul intre preferintele mele din aceasta gama.

Imi place senzatia de "rece", racoare pe care o simt la aplicare, iar rezultatul dup

a demachierea cu un disc demachiant este un ten curat, hidratat si revigorat.

Are o textura fina, lejera, subtire, ceea ce face ca produsul sa fie si unul economic.

Nu trebuie aplicata o cantitate foarte mare.

Mentionez ca, eu de regula nu ma machiez strident, nu folosesc foarte multe produse de machiaj si nici mascara rezistenta a apa, si ca am un ten uscat.

Este un produs romanesc, ceea ce ma bucura, la un pret bun si pe care il recomand."


  • CE SPUNE MADA:


"Demachierea. Un proces obligatoriu zilnic, dat fiind ca nu prea trec

e zi fara sa ma machiez. Pana sa primesc laptele vitaminizant demachiant din noua gama cu extract de floare de colt, foloseam tot un produs de la Farmec; anume emulsia cu

laptisor de matca Doina. Eram obisnuita cu mirosul cumva de cirese al emulsiei, insa si laptele demachiant are un miros foarte placut pe care il asociez cu igiena, sanatatea. Cu putin mai multa cantitate necesara pe discul demachiant, probabil din cauza ca nu e la fel de gras ca emulsia, laptele demachiant curata foarte bine. Il folosesc in continuare si probabil ca imi voi mai cumpara dupa ce se termina."



  • CE SPUNE NICO:


"O sa va spun si eu parerea despre Laptele vitaminizant demachiant cu extract de Floare de colt,din noua gama Gerovital Plant!Inca din prima zi,am observat faptul ca noua gama, se poate folosi de la varsta de 20 ani! Asta e f bine,pt ca inca din tinerete trebuie sa avem grija de pielea noastra sa o hidratam,sa o demachiem si sa prevenim ridurile! Deci oricine poate sa o foloseasca dupa varsta de 20 ani! :)

O sa recunosc inca de la inceput ,faptul ca eu nu am folosit lapte demachiant pana acum...mi se parea ca pielea ramane prea grasa dupa demachiere....de aceea foloseam doar demachiant de ochi si lotiune micelara!

Eu am un ten mixt normal,de obicei nu am probleme cu produsele,dar nu-mi place sa-mi incarc pielea prea tare sau sa o simt grasa....

Insa, am fost asa de multumita de serul de ochi si de crema hidratanta, incat mi-

am facut curaj sa incerc si Laptele Vitaminizant Demachiant!

Data cu rimel rezistent la apa, ca de fiecare data (rimelul mi se pare foarte

important in orice machiaj,nici rujul nu poate lipsi), am ramas placut surprinsa cat de bine mi-a curatat ochisorii si pielea fetei, a gatului si a decolteului!

Am stat ca "pe ace" pana m-am uitat in oglinda, vroiam sa vad care e prima mea parere reala despre acest demachiant! Siiii.... am fost tare multumita!

Nu-mi venea sa cred ce repede mi-a intrat in piele si nici nu mi-a lasat acel filtru gras, de care ma temeam!

Se pare ca am descoperit un nou produs din noua gama fara conservanti Gerovital Plant, care imi place la nebunie!

Laptele Vitaminizant Demachiant Gerovital Plant hraneste, hidrateaza si vitaminizeaza pielea datorita complexului herbatonic si a vitaminei A, iar extractul de Floare de Colt asigura un plus de protectie fibrelor de colagen si elastina!

Se aplica dimineata si seara pe fata,gat si decolteu!

E un produs 100% fara conservanti! "


  • CE SPUNE RALUCA:


"Vreau sa va impartasesc si eu din experienta mea, testarea Laptelului vitaminizant demachiant din noua gama Gerovital Plant.

Inceputul campaniei de promovare a noilor produse din gama Gerovital Plant mi-a venit ca o manusa, deoarece tocmai ce mi se terminase demachiantul si puteam numai bine sa ma apuc sa testez unul nou.

Prietenia mea cu Farmec dureaza inca din perioada liceului, cand eram mare fan

al laptelui demachiant "Doina".

Noul lapte vitaminizant demachiant mi-a placut inca de la desfacerea capacului si punerea lui pe discheta demachianta. Mi-a placut mirosul, as spune inconfundabil, care m-a dus imediat cu gandul la perioada liceului cand foloseam "Doina", perioada in care, atat eu cat si colegele de clasa ne initiam in tainele machiajului si invatam cum sa ne ingrijim tenul cat mai bine.

Inca de la inceput, am observat consistenta usoara a Laptelui vitaminizant demachiant.

Aplicarea a fost una delicata, ca o atingere de floare de colt. A trebuit insa sa insist si sa aplic o cantitate mai mare de produs pentru a indeparta machiajul rezistent

pe care il am, ma refer la mascara rezistenta la apa si uneori, la fondul de ten si

ruj rezistent. As putea spune ca a facut fata, destul de bine.

Il aplic atat dimineata, cat si seara cu mare constiinciozitate.

Un alt punct forte este faptul ca, eu fiind mereu pe fuga, nu mai trebuie sa-mi

clatesc fata ca sa-l indepartez, asa cum se intampla in cazul altor produse cosmetice de profil, laptele vitaminizant demachiant patrunzand in piele si lasand-o catifelata si improspatata, gata pentru aplicarea cremei de zi/ cremei de seara; sau dupa caz, cand nu am timp sa aplic crema, dau cate un puf de apa termala.

Dupa ce am oferit atatea puncte forte, am gasit si un punct vulnerabil, si anume, ambalajul.

Nu ar putea fi mai maricel? Eu as propune undeva la 200-250 ml.

Cred ca ar fi o mare bucurie pentru fanii marcii Farmec, si implic, ai acestei noi game, Gerovital Plant.

In concluzie, intrevad o prietenie indelungata intre mine si Laptele vitaminizant

demachiant Gerovital Plant, deoarece a stiut cum sa intre in gratiile me

le."


  • CE SPUNE CLAU:


"In primul rand, trebuie sa va spun ca folosesc tus de pleoape si rimel absolut in fiecare zi, mai putin sambata si duminica, atunci cand consider ca ochii si tenul trebuie sa mai respire putin, dupa atat chin.

Ei bine, nu pun foarte mult lapte pe discul demachiant, insa efectul este neasteptat de placut si cu efect maxim.

Laptele indeparteaza absolut totul de pe fata si imi lasa senzatia de fata cufundata in iarba proaspata.

Miroase a "verde" si asta ma incanta la nebunie.

Citind si eu pe ici, pe colo, am aflat ca trebuie sa te demachiezi, chiar daca nu ai folosit farduri in ziua respectiva.

Am facut si asta, tot cu laptele vitaminizant si am avut marea surpriza sa constat ca discul demachiant a ramas murdar. Probabil impuritatile din aer de peste zi si tot felul de chestii de prin aer ce poposesc pe obrajorii mei sunt cei care raman pe discul demachiant, chiar daca nu m-am machiat in ziua respectiva.

Prin urmare, indepartarea tuturor urmelor de machiaj, a tuturor impuritatilor de pe fata, mirosul de "verde" si senzatia de proaspat sunt cuvintele in care as putea

caracteriza acest produs."


  • CE SPUNE MIHAELA-CARMEN:


"Acest produs imi place foarte mult; curata foarte bine impuritatile si am de gand sa il folosesc dupa fiecare iesire in parc cu fiica mea, cel putin in lunile ramase pana sa incep munca, mai ales ca in perioada asta nu ma machiez.

Tenul ramane vizibil mai curat si mai luminos, probabil datorita hidratarii. Farmec sustine ca, datorita extractului bio de floare de colt, previne si diminueaza

ridurile si ofera protectie impotriva stresului cotidian. Eu am nevoie ca toate aceste argumente sa se materializeze, asa ca il voi folosi oricat de des voi putea si voi avea nevoie."


  • CE SPUNE VERO:


"Imi place pentru ca are o arie mare de utilizare, fiind folosit de femeile cu vârste

între 20 şi 45 de ani (deci si de mine!) şi răspunde exigenţelor de ultimă oră în materie de îngrijire cosmetică. Mie, personal, mi-a asigurat multdorita hidratare si vitaminizare a tenului, asta dupa ce, bineinteles mi-a oferit o demachiere 100% a machiajului si impuritatilor de pe fata! De aproape o saptamana de cand il

folosesc, ridurile imi sunt diminuate mult si ce este cel mai important, tenul este mai proaspat, mai natural! Am citit ca datorită prezentei Complexului Herbatonic, vitaminei A si a extractului organic de Floare de Colţ, fibrele de colagen şi elastină sunt protejate împotriva stresului cotidian.

Deci, concluzionand...acest produs merita toata atentia deoarece aduce beneficii de neegalat tenului dvs. Asta o spun eu, posesoarea unui ten pretentios!"





Pe cat suntem de multe, pe tot atatea felurite pareri avem.


Luati si incercati-l dvs.!


Niciun alt ten nu ar trebui sa vorbeasca in numele tenului dvs.!






Crema hidratanta din noua gama fara conservanti Gerovital PLANT



Aceasta este crema care mi-a luminat fata!
Crema hidratanta m-a surprins placut.

Chiar nu ma asteptam ca tenul meu sa arate atat de bine dupa ce am folosit-o.
Nu va inchipuiti ca-i perfect tenul meu ca va bag o poza si va trece curiozitatea. :P
Dar arata mult mai bine ca inainte.

Tenul este mult mai hidratat, luminos si nu am cosuri noi.
In general, in afara de niste cosuri f mici, care-mi ies tot timpul pe langa frunte, cam in aceleasi locuri, probleme asa mari cu acneea nu am.
Dar acum nici macar atat.

Si cel mai important, obrajii mei sunt ok.
Culoarea le este uniforma.
Nu mai sunt rosii, asa cum tind sa fie cand nu le convine o crema, sau uscati cand le convine lor.

Eu chiar sunt multumita!
Nota mea, asa cum am mai spus, este 10. Cu felicitari! ;)

Sa va mai pun si parerile catorva fete din echipa noastra, GEROVITAL BUZZ.
Ne gasiti si pe facebook. ;)

  • CE SPUNE NICO:

"E potrivita pentru tenul meu mixt-normal!Imi place tare mult faptul ca se absoarbe foarte
repede in piele, o hraneste si o hidrateaza, facand-o elastica si mai tonica! Uleiurile
naturale de jojoba si soia hranesc si regenereaza tenul, asigurandu-i protectie zi de zi, iar
extractul de floare de colt are efecte antioxidante si calmante, protejand pielea impotriva factorilor de mediu nocivi!
Eu folosesc crema zilnic, dimineata, pe fata, gat si decolteu si imi simt tenul mult mai catifelat si hidratat!
Imi place tare mult noua crema Gerovital Plant,si ma bucur ca am redescoperit-o!"


  • CE SPUNE CLAUDIA:

"Un vis devenit realitate. Daca pana acum toate cremele pe care le foloseam aveau 3 variante de
actiune:
1. pielea nu le " inghitea",
2. pielea le "inghitea", dar devenea "insetata" dupa scurt timp si
3. pielea nu reusea sa absoarba surplusul de "grasime",
crema hidratanta de la Gerovital Plant mi-a creat o senzatie de moliciune a pielii si de satietate
a nevoii de hidratare, cu folosirea unei mici cantitati de crema. Catifelare, senzatie placuta,
miros placut si usor, hidratare pentru o perioada lunga de timp, iata cuvintele prin care pot
caracteriza acest produs."

  • CE SPUNE GEORGI:

"Crema Hidratanta....pot sa va zic k am un rival la ea....tata.
Si'a bagat nasucul in crema si pot sa va zic parerea unui barbat....E multumit de crema , mai ales k hidrateaza si lasa pielea fina si catifelata (el a incercat pe maini, desi e crema
de fata)."

  • CE SPUNE MIHAELA-CARMEN:

"Eu si aceasta crema nu suntem cele mai bune prietene, in sensul ca pentru mine este
prea...hidratanta - eu avand tenul gras. Desi intra foarte bine in piele, ramane un luciu
pe care eu nu il suport, as prefera mai repede o crema matifianta! Nu am incercat sa folosesc o
pudra matifianta dupa pentru ca momentan nu ma machiez.
O folosesc insa pentru zona decolteului si a gatului, in paralel cu crema nutritiva.
Mirosul este la fel de placut ca si al celorlalte creme din gama, imi place ca este un parfum hipoalergenic, care persista o vreme pe piele.
Daca incerc crema pe mana, se vede clar diferenta, pielea este mai catifelata, mai
sanatoasa, senzatii pe care eu le ador!
Deci crema isi face treaba, daca e folosita pentru un alt tip de piele.
Asa ca recomandarea mea este de a folosi aceasta crema daca ai tenul normal, uscat, posibil si
mixt!"

  • CE SPUNE OVIDIA:

"Crema hidratanta a fost o incantare pentru tenul meu. Intra usor in piele, hidrateaza si
catifeleaza. Imi place ca nu-mi lasa fata grasa.
Este o crema usoara, tocmai buna de rasfatat tenul printr-un masaj efectuat cu ea. Teo mereu
vrea sa-mi dea pup dupa ce ma cremuiesc ...... ii place mult cum miroase. Mama a atentat si ea la crema si e foarte incantata si a zis ca o vrea cadou de Iepuras."

  • CE SPUNE MADA:

"Povestea mea si a cremei hidratante e una foarte scurta. Ca o aventura de o vara hahaha. Am vazut-o, am fost cucerita de parfumul ei, si am testat-o. Apoi a urmat declinul. Nu a venit
singura, ci insotita de cosuri, iar tenul meu nu a mai suportat tradarea si a trebuit sa pun capat
idilei.
Acum serios vorbind, intr-adevar imi place mirosul cremei hidratante foarte mult, de fapt mi
se pare ca toate produsele din noua gama cu extract de floare de colt au aceeasi mireasma
imbietoare, insa nu e potrivita tenului meu. Am folosit-o pe fata si decolteu si in ambele cazuri mi-au aparut cosuri multisoare. Probabil ca nu se potriveste unui ten gras.
Mama, in schimb, dupa ce i-am dat si ei mostre si a aplicat-o pe fata, a fost foarte multumita. Ea lucreaza pe afara mult si deci i-a folosit enorm,mai ales cand era mai frigut sau batea vantul.
Nasul ei care deseori avea pielea scorojita acum e fericit."

  • CE SPUNE CARMEN:

"Crema hidratanta, am folosit-o si mi s-a parut ok.
Insa eu am ramas profund impresionata de cea antiimperfectiuni si orice comparatie fac
privitoare la produsele gerovital, am ca etalon crema antiimperfectiuni, care mi se pare cea mai
reusita.
Cea hidratanta imi place ca intra repede in piele, nu lasa tenul gras, sau unsuros, lasa pielea moale, o senzatie placuta la tingere.. si cam atat.
Preferata mea e cea antiimperfectiuni!"

  • CE SPUNE VERO:

"O consider crema perfecta. O folosesc de doua saptamani si mi-a daruit tot ceea ce tenul meu visa...o hidratare completa, in profunzime, asigurandu-i vitalitatea si prospetimea. Eu am un ten mixt cu tendinta spre uscat, iar beneficiile aduse de aceasta crema sunt de necontestat. Tenul meu pare acum mai proaspat, mai natural, are finetea si vioiciunea din tinerete. In
concluzie, imi place aceasta crema pentru ca hidratează cu adevărat, crează un strat protector care rezistă pe tot parcursul zilei, intra repede in piele si are un miros placut. O sugestie as avea de facut celor de la Farmec, in privinta ambalajului, la care eu cred ca se mai poate
lucra..."

  • CE SPUNE LAURA:

"Crema hidratanta Farmec nu pot sa zic ca este una din preferatele mele, dar poate si datorita faptului ca o folosesc doar de o saptamana, si ma gandesc ca, pentru determinarea tuturor proprietatilor unei creme hidratante este nevoie de mai mult timp.
Impresiile asa la cald, ar fi : textura usoara, se absoarbe repede in piele, mirosul este placut, vegetal, specific intregii game.
Eu am un ten foarte uscat, iar hidratarea nu a fost intensa, insa asa cum ziceam: dupa o saptamana nu ma pot pronunta.
Lasa pielea fina, insa efectul de protejare nu dureaza.
Totodata, mi-ar fi placut sa aiba si factor SPF, mai ales ca vine primavara si soarele isi intra si el in drepturi.
Apreciez foarte mult modul de ambalare, cutiuta in care aceasta este ambalata, ceea ce denota respect si interes din partea producatorului pentru produsele sale."


Din parerile noastre si feedback-ul primit de la cele care au incercat-o,
pare sa fie o crema controversata.
Ori s-a potrivit manusa tenurilor uscate ori a provocat aparitia unor cosuri celor grase.
Incercati-o si voi, daca tenul vostru este cel mult mixt, cum este al meu.
Eu si tenul meu o iubim!