3/09/2011

Aslavital Farmec



La o luna dupa ce am primit mostrele Aslavital- Farmec, revin cu impresii.
Tin sa multumesc din suflet echipei care sta in spatele brandului Farmec pentru caldura si promptitudinea cu care au raspuns rugamintii mele.

Voi incepe cu crema hidratanta Aslavital care promite un ten hidratat, sanatos si catifelat.
Contine un complex hidratant mineralizant: argila, vitamina C si ferulan.
Pot spune ca in momentul in care am golit pliculetul in recipientul steril, am simtit un parfum destul de puternic, care mi-a displacut la inceput. Insa imi repetam in minte ca recunostinta mea pentru Farmec trebuie sa treaca de acest aspect. Si am trecut.
Mirosul nu persista foarte mult pe piele, este vorba doar de primul impact. Probabil sunt eu o persoana mai sensibila la mirosuri. Nu v-ati insela prea mult, daca ati spune acest lucru despre mine.
Am incercat-o zilnic timp de 2 saptamani.
Dupa prima zi, am avut chiar impresia ca monstruletii cu care ma luptam, incepusera sa se usuce. Ca e vorba de hormoni ori de patratelele de cioco, pe care le degust o data la cateva zile, si la varsta de 30 de ani eu ma lupt cu ei. Insa nu au incetat sa apara. Mi-ar fi placut sa scap de ei pentru totdeauna.
In ce priveste hidratarea si catifelarea promisa, sunt multumita. Chiar si-a facut treaba din acest punct de vedere.
Mi-ar mai fi placut ca tenul meu sa scape de obisnuita roseata, insa nu s-a intamplat acest lucru.
Nota mea pentru aceasta crema este 8.


Crema contur ochi Aslavital promite ca reduce vizibil ridurile si cearcanele.
Contine un complex antirid intensiv: argila, ferulan, omega 6.
Are un miros usor mentolat. Nu m-a deranjat deloc.
Pot spune ca eu chiar ma lupt cu niste cearcane foarte accentuate si probabil din aceasta cauza, plus orele tarzii la care obisnuiesc sa adorm, au facut ca efectele in acest sens sa fie foarte putin vizibile.
Riduri nu pot spune ca am, doar niste linii fine, care pareau foarte atenuate dupa ce aplicam aceasta crema.
La aplicare, zona din jurul ochilor pare un pic lucioasa, insa la doar cateva minute intra foarte bine in piele si o hidrateaza.
Nota mea pentru acest produs este 9.

Ca nota finala, vreau sa le multumesc din suflet tuturor celor care formeaza echipa Farmec si sa le spun ca pentru mine a contat extrem de mult caldura, modul prompt cu care mi-au trimis mostre din produsele dorite si ca-i voi recomanda din suflet oricui voi avea ocazia.
Nota 10+++.


37 comentarii:

Liana10 spunea...

Eu folosesc Aslavital de vreo zeci de ani...dar lotiunea tonica din 2005 si nu pot sa renunt cu niciun chip la ea, e cea mai buna!!!

MihaeRa spunea...

Sa stii ca o trec pe my wishlist! :)
Pupicei, scumpa!!!!!

micaela_neagu spunea...

Am folosit masca cu argila Aslavital,combinata cu zeama de lamaie fiindca am tenul gras. A facut minuni, prima data cand am folosit-o a fost chiar inainte de o petrece si nu a mai fost nevoie de fond de ten - eram si mai tanara, e adevarat...Pielea ramane fina si catifelata, ca de bebelus!

micaela_neagu spunea...

Acum folosesc de la Farmec lotiunea regeneranta cu petroleum si creme din gama H3 Evolution. Mi-e dor de argila, dar de cand am bebe, nu prea am mai avut timp de masti;-(

Nico Dana spunea...

F interesant Miha!
Eu nu am folosit pana acum cremele Farmec,dar m-ai convins sa le incerc!Sa vad cum reactioneaza pielea mea in contact cu aceste creme! oricum am ajuns la concluzia ca nu pretul e cel dupa care trebuie sa ne luam...deoarece am folosit creme mult mai scumpe care nu mi-au folosit la nimic!chiar merita sa incerc!pup

Anonim spunea...

Am folosit si eu o parte dintre monstrele acelea, insa m-a cam deranjat mirosul.
Imi place mai mult noua gama!
Te pup:*:*

MihaeRa spunea...

@Micaela, sa stii ca si eu am folosit argila de la ei, chiar am dus si la niste prietene din Japonia...Foarte buna! Eu o combinam cu cateva picaturi de suc de castravete.
Am folosit si lotiunea regeneranta cu petroleum si mi s-a indesit parul destul de mult, insa nu mi s-a oprit caderea parului. :(

MihaeRa spunea...

Nico, daca ne ajuta Dumnezeu si suntem selectate de dragul Farmec, o sa ai ocazia. Nici eu nu cred ca pretul mare este o garantie ca o crema va fi buna. Pup

MihaeRa spunea...

Mada, sunt total de acord cu tine...Mai ales minimostrele cremei antiimperfectiuni, din noua gama, chiar simt ca face minuni cu pielea mea. Pupic.

ac3lya spunea...

acum ceva timp am primit monstrele si cum nu sunt zgarcita de felul meu le'am impartit cu cea mai buna prietena...ce pot sa iti spun e ca fac MINUNI!!! mai ales crema contur ochi Aslavital care ne salva dupa o noapte de stat si invatat pentru examene.Ne duceam la facultate si eram f fresh de parca am fi dormit o noapte intreaga iar crema hidratanta mi'a fost de mare folos...chiar mi'a hidratat tenul si au disparut semnele diminetelor racoroase in care frigul isi facea de cap pe chipul meu.
Toate domnisoarele si doamnele ar trebui sa incerce produsele de Farmec(mai ales cele pe baza de argila). Farmec e intradevar de nota 10+++++++++

carmencita spunea...

am folosit de la farmec crema anticelulitica si este foarte buna. am primit si eu niste mostre de crema pentru fata dar inca nu le-am inceput. revn cu impresii

Unknown spunea...

intradevar argila face minuni e super in orice combinatie cu lamaie cu ulei de masline cu castravete cu rosii etc sant multe combinatii depinde de ten doar

glodeanu veronica spunea...

Si eu am descoperit de ceva timp universul Farmec si nu vreau sa-l mai parasesc. Imi plac cremele, am incercat pana acum gama Gerovital H3 Evolution si sunt foarte multumita de ea! Regasesc in aceste creme tot ce am cautat atata timp si nu am gasit!

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
corinutza spunea...

De la Farmec cel mai mult mi-a placut crema contur ochi, si mi-ar placea sa incerc cat mai multe produse ,intotdeauna ce e nou e bun de testat.

claudia_lavinia74 spunea...

Mihaela, eu nu prea folosesc creme, pentru ca nu a avut cine sa ma indrume si sa-mi indice produsul necesar tenului si varstei mele. Aceasta este o ocazie nemaipomenita de a incerca produsele Farmec si de a le testa direct pe pielea mea. Sper sa fie o experienta tare placuta si sa ne bucram impreuna de efectele lor. Abia astept si sa stii ca am emotii!

Raluca L.C. spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Madalina spunea...

uuu, suna interesant. si eu as testa cateva creme. pana acum am folosit lotiunea cu petroleum (mai rar ce-i drept pt ca trebuie spalat foooaaaarte bine parul dupa), masca pt par degradat, samponul regenerant si (cel mai indragit si cel mai folosit de mine)serul hidratant termoprotector. love my hair acum! :)

Raluca L.C. spunea...

Salut Miha! Eu nu am mai folosit produse Farmec din liceu, dar m-ai facut curioasa sa merg prin farmacii sa caut produsele si sa le testez.

Postolache Violeta spunea...

Eu sunt un mare fan al produselor farmec, n-as renunta la ele pentru nimic in lume. Folosesc regulat argila, emulsia de castraveti si crema cu glicerina ptr maini. Raportul calitate pret este exceptional, asa ca raman fidela si le recomand cu caldura.

Laurita mommy, wife, woman :) spunea...

Eu am fost intotdeauna PRO in ceea ce priveste produsele cosmetice utilizate..am folosit si produse Farmec gen: crema hidratanta delicata de care am fost multumita, folosesc benzi depilatoare de ceara pentru fata,am fost incantata de lotiunea hidratanta cu efect de stralucire cu extract de cafea...chiar nu sunt straina de produsele Farmec :)..cu alte cuvinte imi plac, le recomand...si de trei zile am primit si eu mostrele noii game Gerovital plant, sunt incantata de crema atirid si serul contur ochi si buze, sunt delicate au un efect racoritor...sper si rezultatele sa fie cele asteptate.

MihaeRa spunea...

Ac3lya aka Georgiana

Ai dreptate, toata lumea ar trebui sa le incerce si apoi sa vina la noi, aici, sa ne impartaseasca parerile..;))

MihaeRa spunea...

Carmen, m-ai facut foarte curioasa in legatura cu crema anticelulitica...
O trecem pe my Farmec wishlist, care devine din ce in ce mai lunga, citindu-va comentariile..;))) Pupic :*

MihaeRa spunea...

Alina, sa stii ca si eu am auzit de multe combinatii, important e ca fiecare sa le incerce pe toate si sa gaseasca combinatia potrivita pentru propriul tip de ten. Eu prefer cu sucul de castravete sau cateva picaturi de lamaie cu cateva de apa. :*

MihaeRa spunea...

Veronica, e adevarat ca e un univers tare mare si primitor, universul Farmec!!! Creme pentru orice nevoie a pielii, orice varsta...:)

MihaeRa spunea...

Corinutza, sa stii ca si mie mi-a placut conturul de ochi si buze! Chiar am simtit cum lucreaza, imediat dupa aplicare! :*

MihaeRa spunea...

Clotilde, tare mi-as dori si eu sa testam produsele Farmec din noua gama si sa impartasim dragostea pentru ele in cor, la unison! :*

MihaeRa spunea...

Mada, sa stii ca si eu am folosit locitunea cu pretroleum, o lunga perioada de timp..Intr-o perioada mi-am pus si picaturi de usturoi in cap, deci iti dai seama ca fac orice pentru parul meu! ;)))
Si eu folosesc ser pentru varfuri degradate, chiar daca nu e, macar preventiv...:*

MihaeRa spunea...

Raluca, sa stii ca te vei reindragosti de Farmec! Garantat!

MihaeRa spunea...

Vio, Ce interesant suna emulsia de castraveti! Another on my wishlist!!! ;)))

MihaeRa spunea...

Laurita, cum am putut uita de benzile depilatoare? Si eu le folosesc! Chiar sambata ne-am smuls mustatile, atat eu, cat si mami. :))))
Suna foarte interesant lotiunea hidratanta cu efect de stralucire..^^

Caietul cu retete spunea...

Eu sunt un mare fan al produselor farmec, n-as renunta la ele pentru nimic in lume. Folosesc regulat argila, emulsia de castraveti si crema cu glicerina ptr maini. Raportul calitate pret este exceptional, asa ca raman fidela si le recomand cu caldura.

corinutza spunea...

De la Farmec cel mai mult mi-a placut crema contur ochi, si mi-ar placea sa incerc cat mai multe produse ,intotdeauna ce e nou e bun de testat.

alina_mica_mica30 spunea...

intradevar argila face minuni e super in orice combinatie cu lamaie cu ulei de masline cu castravete cu rosii etc sant multe combinatii depinde de ten doar

ac3lya spunea...

acum ceva timp am primit monstrele si cum nu sunt zgarcita de felul meu le'am impartit cu cea mai buna prietena...ce pot sa iti spun e ca fac MINUNI!!! mai ales crema contur ochi Aslavital care ne salva dupa o noapte de stat si invatat pentru examene.Ne duceam la facultate si eram f fresh de parca am fi dormit o noapte intreaga iar crema hidratanta mi'a fost de mare folos...chiar mi'a hidratat tenul si au disparut semnele diminetelor racoroase in care frigul isi facea de cap pe chipul meu.
Toate domnisoarele si doamnele ar trebui sa incerce produsele de Farmec(mai ales cele pe baza de argila). Farmec e intradevar de nota 10+++++++++

Nico Dana spunea...

F interesant Miha!
Eu nu am folosit pana acum cremele Farmec,dar m-ai convins sa le incerc!Sa vad cum reactioneaza pielea mea in contact cu aceste creme! oricum am ajuns la concluzia ca nu pretul e cel dupa care trebuie sa ne luam...deoarece am folosit creme mult mai scumpe care nu mi-au folosit la nimic!chiar merita sa incerc!pup

micaela_neagu spunea...

Am folosit masca cu argila Aslavital,combinata cu zeama de lamaie fiindca am tenul gras. A facut minuni, prima data cand am folosit-o a fost chiar inainte de o petrece si nu a mai fost nevoie de fond de ten - eram si mai tanara, e adevarat...Pielea ramane fina si catifelata, ca de bebelus!