3/06/2011

Produsul romanesc pe care il iubesc!


Produsul romanesc pe care-l iubesc este crema multiperformanta de la Ivatherm.
Nu am cautat-o eu, ci EA m-a gasit pe mine.

Nemaiavand incredere in cremele scumpe deoarece tocmai fusesem dezamagita de o crema a unui brand international, foloseam o crema cu vitamine preparata in farmacie. Nu vroiam sa mai investesc in nicio crema, atat de dezamagita si lipsita de sperante ca voi gasi o crema potrivita mie, ma declaram.

Tocmai implineam frumoasa varsta de 30 de ani, deveneam din ce in ce mai constienta de cat de sensibil a devenit tenul meu, de problemele cu care ma confruntam: scuame in zona gurii si pe obraji, monstruleti pe frunte si sub barbie, piele care tine, zona T extrem de uleioasa, in contrast deranjant cu obrajii deshidratati. In plus, fiecare tableta de ciocolata mancata in momentele mele mai triste imi provoca o adevarata isterie pe fata si toti monstruletii aceia strigau in gura mare ca m-am abatut eu de la dieta.
Asadar, nimic nu parea sa-mi mai priiasca.

Atunci a aparut ea, crema multiperformanta. Si bine a facut!
Nu mai am nicio problema din cele mentionate mai sus.
Acum ma mandresc cu un ten curat, hidratat, aliat si confident in ceea ce priveste abaterile mele alimentare. Secretul meu este in siguranta, de cand folosesc crema multiperformanta.

4 comentarii:

Liana10 spunea...

Si pe mine m-au iritat toate cremele scumpe...acum am una de galbenele, de care-s foarte multumita, tinand cont ca am tenul hipersensibil. Uneori reclama e mai buna decat produsu'...sau de cele mai multe ori ;-(

MihaeRa spunea...

Da, Liana, inteleg perfect ce vrei sa spui..;)
App, cum se numeste crema ta...cine stie, poate o voi folosi la un moment dat..pupici :*

Bud of rose spunea...

Da, Liana, inteleg perfect ce vrei sa spui..;)
App, cum se numeste crema ta...cine stie, poate o voi folosi la un moment dat..pupici :*

Tacaciucristina spunea...

si eu folosesc momentan multiperformanta dar e putin cam grasa pt tenul meu.totusi fiind iarna imi priieste surplusul de confort si hidratare