5/18/2011

Crema de fata pentru ten normal si mixt


Acum aprox. o saptamana, am primit de la Complex Apicol Veceslaj Harnaj 
aceasta crema de fata cu 97% ingrediente naturale spre testare.
Inainte de toate, doresc sa le multumesc pentru promptitudine si generozitate.

Descrierea de pe site-ul oficial:
"Apidermaliv este o crema hranitoare cu actiune de hidratare, emoliere si intinerire asupra tenului normal si mixt. Proprietatile anti-imbatranire ale laptisorului de matca, emolierea intensa a uleiului de masline si hranirea puternica a untului de Shea, ingrijesc si rasfata pielea in profunzime. Datorita complexului activ bogat in ingrediente naturale, starea pielii este imbunatatita in primele saptamani de la utilizare."

Crema Apidermaliv nu contine conservanti, coloranti sau parafine. 


Legat de aceasta crema de fata care se angajeaza sa "rasfete" tenurile normale si mixte, va pot spune care a fost si continua sa fie experienta mea cu ea.

In prima zi, vazandu-i consistenta grasa, am aplicat-o cu zgarcenie, dorind sa vad la cat timp apare senzatia de absorbtie. Nu a durat mult si am avut placuta surpriza sa citesc multumire pe tenul meu. Luminos, catifelat, curat..

A doua zi, am folosit-o iar, insa cu mai multa dare de mana.
S-a absorbit extrem de greu, spre deloc.
Am iesit la aer si probabil din cauza ca nu se absorbise, aveam senzatia continua ca ma gadila ceva pe fata, ca si cum crema ar fi atras particulele de praf din aer. Din aceasta cauza, si anume ca-mi atingeam fata foarte des pe parcursul zilei, am decis s-o folosesc doar seara.

Chiar mi-am intrebat si prietenele cum arata tenul meu cu aceasta crema aplicata si mi-au spus ca desi pare neabsorbita in totalitate, tenul pare foarte luminos.

De cand o folosesc doar seara, tenul continua sa fie foarte hidratat dimineata, monstruleti nu au aparut, asa ca eu sunt multumita de ea. Nici nu mai mentionez ingredientele naturale si faptul ca este o alegere foarte sanatoasa pentru noi toate.
Pacat ca ii lipseste SPF-ul. ;)

Va invit cu drag s-o incercati, mai ales ca pretul este foarte accesibil pe site-ul producatorului.

Va pup cu drag,

Miha

2 comentarii:

lace.bunny spunea...

Interesant!
Am auzit de aceasta firma de curand insa nu stiu nimic despre pordusele ei.
Multumesc si mai astept pareri si despre alte produse pe care le vei testa de la Complexul Apicol!
Te pup!

Anca Constantin spunea...

hey..imi place rewie=ul pe care l-ai facut:D..din pacate pentru mine insa, am un ten mai dificil si nu imi permit sa folosesc creme  de genul asta:(..pentru tenul meu insa folosesc o crema organica pe care am gasit-o aici http://www.sanafarm.ro/bioselect-crema-organica-de-zi-pentru-ten-grasmixt-p-4245.html si stiind cat ma chinui eu sa caut o crema, am zis ca poate o sa ajut si pe altcineva sa nu mai piarda timpul cautand..spor la scris in continuare:*