4/16/2011

Concurs Gerovital Plant - INCHIS




Buna, dragelor!
Se incheie o saptamana foarte antrenanta din campania Farmec si pentru ca am impartit multe mostre si multa lume a incercat Gerovital Plant, va invitam sa va lasati aici parerile si puteti
castiga aceasta frumoasa bratara: "bratara prieteniei", care ne leaga multumita lui Farmec, si mostre din noua gama Gerovital Plant cu extract BIO de floare de colt.
Este facuta dintr-un soi de aliaj si cantareste in jur de 40-50 g.
In inimioara puteti pune poza celui/celei drag/i.

Inca nu stim care va fi modul de acordare a premiului, depinde doar de voi daca jurizare sau tragere la sorti.

Vrem pareri cat mai complete si detaliate din EXPERIENTA VOASTRA PROPRIE.
Bineinteles ca primeaza parerile despre noua gama, insa nu refuzam pareri despre alte produse din gama GEROVITAL PLANT.

Concursul dureaza pana vineri, 22-04-2011, (later edit) ora 12:00.
Va asteptam cu drag si interes parerile! :*
Bafta tuturor!!!!

* Nu se accepta comentariile cu anonim.
* Lasati o adresa de mail sa va pot contacta.
(in caz ca ati castigat)

P.S.: In functie de cat de placut surprinse vom fi noi, Echipa Gerovital BUZZ, de parerile si numarul inscrierilor, poate adaugam si un premiu doi, asa cum ni s-a sugerat: cercelusi cu personalitate in forma de floare de colt, marca Gerovital BUZZ, si bineinteles, mostre din noua gama Gerovital PLANT. ;)


18 comentarii:

Antoanela Sabangeanu spunea...

Există cel puţin un colţ al acestui univers pe care-l poţi, cu siguranţă, face mai bun; acel colţ este chiar Gerovital cu extract de floare de colt.Aceste flori asezate pe bratele stancilor sunt adevarate monumente vii. Exact acelasi lucru il face si noua gama Gerovital Plant cu tenul nostru, ii ofera elasticitatea si finetea necesara.

Adriana spunea...

Foarte frumoase premiile, acum astept nerabdatoare mostrele .

Aisa4485 spunea...

Pot sa particip si eu la concurs???:P e superba bratara!!!
..iar legat de cremele,produsele Gerovital plant cu extract de Floare de Colt,sunt fffff multumita!!!!imi plac la nebunie toate,sunt f hranitoare,hidratante,intra f repede in piele ! am incercat crema hidratanta(de zi),cea nutritiva(de noapte),crema antiinperfectiuni,laptele demachiant si serul contur de ochi si buze!toate au un miros superb...nu ma asteptam sa fiu asa multumita,recunosc!dar o sa fiu o fana de-a lor de-acum inainte!:) <3

Denisa Nicolae spunea...

Foarte frumoasa bratara!
Cat despre produsele Farmec si noua gama Gerovital Plant am numai cuvinte de lauda,insa voi detalia in comentariile viitoare.

Nicoleta Gheorghe spunea...

Ma bucur ca exista Gerovital si ca am probat pe pielea mea produsele acestui brand. Pot sa spun ca sunt foarte incantata si le recomand cu caldura prietenelor iar cand fac un cadou acestora, stiu ca nu gresesc cu Gerovital. Mirosul fin de floare de colt, iti lasa impresia ca esti la munte, iar muntele...e preferatul meu in calatorii. Iti doresc Gerovital cate mai multe produse noi sa scoti pe piata si sa fie de aceeasi calitate cu care ne-ai obisnuit, iar pe cele cu care ne-ai rasfatat sa le stapanesti sanatos.

Oana_cristina97 spunea...

Am incercat produsele gamei Gerovital Plant cu extract floare de colt si sunt foarte multumita de ele am din aceeasi gama crema hidratanta de zi si laptele demachiant ce le folosesc zilnic.Au o textura ce face minuni tenului .

Mihaela spunea...

Buna :)

Din noua gama folosesc zilnic tonicul hidratant :). Imi place :)
Am incercat si cateva monstre (ser contur, crema hidratanta, crema nutritiva, etc). Nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult.
De iepuras imi voi achizitiona cateva produse :)
Imi place si faptul ca sunt adresate femeilor peste 20 de ani :)

cristinamar spunea...

Am incercat mai multe mostre Gerivital si pialea mea le-a tolerat foarte bine. Mi-a uoferit in primul rand hidratare, de asta am cea mai mare nevoie. E adevarat ca tenul meu e destul de rezistent, nu fac reactii alergice urate.De ceva vreme m-am hotarat sa sunstin productia cosmaticelor romanesti. In alte tari sunt atat de cautate iar noi strambam din nas cand auzim ca un anumit produs e facut in romania si alergam dupa produse de import, scumpe si pline de parabeni.

Ortan Melania Diana spunea...

Am inceput sa folosesc crema hidratanta Gerovital Plant de la Farmec de 2 saptamani si sunt foarte multumita de ea.O aplic pe fata curata aproape in fiecare zi...tenul meu este mult mai luminos,mai moale si inca un atuu al acestei creme este faptul ca hidrateaza tenul pe tot parcursul zilei....cearcanele nu se vad asa de tare,tenul nu arata obosit si uscat,am scapat de iritatii!!!Este simplu:a ajuns doar o privire aruncata pe raftul de la supermarket ca sa descoper aceasta crema-minune si de atunci am incredere totala in efectele sale!!!
Cat despre laptele vitaminizant demachiant tot din aceasta gama sunt pe deplin multumita,este ideal pentru o demachiere eficienta si cel mai mult ma surprins atunci cand am descoperit ca indeparteaza machiajul si impuritatile de pe fata 100% si ce e mai important pentru toate femeile e ca nu irita ochii.Am sa precizez un ultim lucru despre acest lapte demachiant...dimineata cand ma trezesc am tenul mult mai lucios si catifelat si spre deosebire de alte demachiante nu necesita tratamente speciale dupa demachiere (spalare cu sapun sau creme care pana la urma pot provoca alergii pielii)!!!

Ortan Melania Diana spunea...

Recomand tuturor femeilor sa incerce Crema hidratanta si Laptele vitaminizant hidratant Gerovital Plant...efectele se vad dupa cateva aplicari:)
P.S:Si prietenul meu foloseste crema hidratanta si este foarte multumit....avand un ten foarte uscat,dupa cateva aplicari tenul sau a devenit mult mai luminos si catifelat!

Ortan Melania Diana spunea...

Nu putem sa nu va mai povestesc despre un produs de la Farmec drag mie,care il folosesc de mult timp:)...este vorba de emulsia autobronzanta intensiv hidratanta pentru fata si corp Gerovital Plant de la Farmec...am vazut-o pe un site anul trecut in vara (august) si pe loc m-am indragostit de ea.Este o emulsie autobronzanta de corp hidratantă cu agenţi delicaţi de autobronzare şi particule ce reflectă lumina şi conferă pielii un bronz treptat, uşor doar dupa 2-3 aplicari...dar si hidrateaza in acelasi timp pielea!!!.
Il folosesc mai rar,la "ocazii speciale",iar pentru ca nu frecventez solarul,il folosesc mai tot timpul,fie ca rece sau cald,fiind singura sursa de bronz acceptata de mine.
Fata de alte emulsii autobronzante,cel de la Gerovital Plant lasa pielea foarte fina,o colorează treptat,nu raman pete–dacă ştii să te dai şi iese uniform, dacă nu abuzezi de el.
Si ca sa va spun un mic secret...cum am reusit sa indragesc asa de mult aceasta emulsie.Si iata secretul:trebuia sa merg la un chef de zi de nastere si imi doream sa arat un bronz placut dar care sa nu pateze, si l-am descoperit atunci.Mi-a fost de ajutor deoarece nu imi place sa merg la solar...nu consider ca e sanatos.Ei si de ceva vreme folosesc Emulsia autobronzanta Gerovital Plant de la Farmec si sunt pe deplin multumita, nu e nici costisitor la pret,cred ca ne permitem cu totii!!!
Ma bucur ca dupa atata vreme reuseste sa-mi dea un plus de stralucire si ma face sa arat mai bine:).
P.S:Daca te simti frumoasa,esti cea mai fericita femeie din lume!Urmeaza sfatul meu si foloseste Emulsia autobronzanta Gerovital Plant de la FARMEC:)

Liana spunea...

Folosesc de multi ani Gerovital Plant, in special Gerovital Plant-Gel contur ochi! Si desi am 37 de ani, nu am riduri ;-) Acum am vazut ca a aparut editia noua Gel contur ochi si buze. Il voi cumpara cum mi se va termina actualul ;-)
Adorabili cerceii!
lianascorpion@yahoo.com

Mad@ spunea...

Am testat cate putin din fiecare :)
- Crema nutritiva – este foarte buna, hidratanta, ma dadeam seara cu ea, iar dimineata tenul arata foarte bine, uniform, in concluzie mi-a placut foarte mult;
- Crema hidratanta – este de asemenea foarte buna, hidrateaza foarte bine tenul, intra repede in piele, miroase frumos, si este perfecta inainte sa ma dau cu fond de ten;
- Crema anti-imperfectiuni – este buna, mi-a mai redus din semne, puncte negre, dimineata tenul era mai uniform, dar cand nu am mai folosit-o, tenul a revenit cum era inainte, cu toate astea sunt multumita de ea; Cu siguranta ar avea efecte mai bune daca as folosi cantitatea recomandata.
- Crema antirid – nu mi-am putut forma o parere despre ea, deoarece nu am riduri :D;
- Gelul contur pentru ochi si buze – mi-a placut efectul pe care il are, racoritor, hidratant. Este chiar foarte bun si imi place ca este atat pentru ochi, cat si pentru buze.

Mi-au placut mult cremele din noua gama Gerovital Plant, sunt foarte potrivite pentru tenul meu si le voi mai utiliza si pe viitor. Iar premiul oferit de voi este adorabil :)

PB spunea...

Buna!iubesc noile produse gerovital plant!mama a cumparat o crema hidratanta de la gerovital,insa nu am prea avut ocazia sa o folosesc zilnic,ci doar o data-2 ori pe luna.La aceasta crema adoram mirosul fresh si discret,senzatie care o confera pielii si ca intradevar hidrateaza.folosesc in schimb zilnic demachiantul de ochi de la gerovital,de care nu mai vreau sa ma despart!!!
o zi buna,Luiza S

Loredanaceaus spunea...

crema hidratanta este foarte buna....eu am folosit-o si sunt multumita de ea...floarea de colt este o planta ideala pt cosmetice...

Denisa Nicolae spunea...

Acum am terminat samponul hidratant si sunt foarte multumita de actiunea lui asupra firului de par:il intareste si ii da o frumoasa stralucire.

Tatiana Ghinda spunea...

Produsele Farmec (creme,oje,apa demanchianta,acetona etc etc)sunt foarte bune si sunt multumita. Mama de asemenea foloseste de mult timp Farmec.Astept sa incerc si noua gama Gerovital Plant cu floare de colt:)

LAURA MANEA spunea...

Gerovital !!! Nu am incercat aceasta marca decat atunci cand matusa mea din Australia ne batea tot timpul la cap sa-i trimitem pachete cu anumite produse de la gerovital...nu intelegeam de ce vrea aceste creme cand are o gramada de creme in Australia(si nici nu ducea lipsa de bani). Mai tarziu cand a revenit in tara ne-a explicat ca sunt extraordinare pt. tenul ei, le tolereaza si nu se desparte niciodata de ele iar la 61 de ani tenul ei este superb. De atunci folosesc si eu...sunt incantata ca nu au conservanti iar tenul meu se impaca extraordinar cu ele . Plantele folosite pentru obţinerea extractului de floare de colţ nu provin din flora spontană, protejată în toată Europa, ci din culturi organice din Alpii Elveţieni, care respectă standardele de producţie biologică. Acesta mtoda este de admirat pentru ca asa protejam si foarea de colt care este un momument al naturii pe cale de disparitie. FELICIATARI GEROVITAL!!!