4/17/2011

Cremele Gerovital Plant..o surpriza fermecatoare...



Cum va spuneam intr-o postare trecuta am avut onoarea sa fiu selectata in campania organizata de Farmec, atat eu, cat si 10 fete dragi mie, cititoarele mele, si formam echipa Gerovital BUZZ.

Nici nu apucasem sa termin campania Ivatherm si am intrat in alta cu Farmec. :)

Am incheiat campania Ivatherm cu impresii tare bune legate de ambele produse dermocosmetice incercate, chiar daca eu am pastrat doar Ivamat-ul, iar crema UNA i-am dat-o lui mami ca i se potriveste mult mai bine, d.p.d.v al varstei.

Nu va mai spun ca sunt tare multumita si de ce am incercat de la Gerovital PLANT.
Tenul meu pare foarte curat si luminos!
Asta da noroc sa ma nimeresc in doua campanii consecutive si sa am parte de rezultate atat de satisfacatoare.

Desi aveam o oarecare teama deoarece tenul meu este extrem de pretentios si isi arata nemultumirea in max. 2-3 zile de la inceperea testarii, in afara de 2 cosulete f. mici si vechi, care au aparut cam la jumatate decat potentialul lor de inflamare dovedit de-a lungul timpului, nu am avut niciun necaz cu crema hidratanta si laptele vitaminizant demachiant.

Sa va mai descriu o data tenul meu sa intelegeti cu ce ma lupt eu, de obicei.
Foarte sensibil, mixt: zona T uleioasa combinata cu obraji uscati, tendinta usoara spre acnee, usoare iritatii cand nu se intelege tocmai bine cu o crema, cuperoza la baza nasului, riduri de expresie, cearcane f. pronuntate, riduri de expresie de la baza nasului spre gura si linii fine in zona conturului ochilor.

Sa va spun cum arata tenul meu dupa o saptamana de testare a produselor primite de la Farmec.
Foarte luminos, hidratat, sebum in zona T = 0, obraji foarte prietenosi, care nu mai prezinta deja obositoarele iritatii exprimate prin roseata persistenta cel putin cateva ore, pori vizibil miscorati, conturul ochilor foarte hidratat, iar cearcanele....ei bine, ele sunt la locul lor.

Tin sa spun ca in ultimii ani dezvoltasem o usoara preconceptie legata de laptele demachiant in general, avand impresia ca imi incarca tenul, asa ca foloseam ori gel de curatare ori lotiune micelara, cea din urma..de cateva luni...
Insa folosind laptele demachiant de la Gerovital PLANT, am scapat de a doua zi de aceasta senzatie, intrucat nu il incarca.
Insa minusul, vorba vine, e ca e nevoie de o cantitate mai mare de lapte demachiant deoarece intra si repede in discheta, dar si in piele.

In concluzie, sunt cat se poate de multumita!!!!

Crema hidratanta nota 10.
Serul contur de ochi si buze nota 9.
Laptele vitaminizant demachiant nota 9.

Daca doriti sa le incercati si voi, intrati saptamana urmatoare pe pagina de facebook
Gerovital BUZZ, pagina echipei mele, si puteti castiga zilnic atat mostre, cat si cercelusi cu Farmec si personalitate, marca echipei noastre. ;)

3 comentarii:

Glodeanu Veronica spunea...

Miha, parca ai fi vorbit in numele meu! Si eu sunt foarte multumita de cremele din noua gama Gerovital Plant ... le recomand chiar si celor mai dificile si pretentioase tenuri!

Aisa4485 spunea...

si eu am ramas uimita de noua gama de la Gerovital Plant!:) cremele sunt hranitoare si imi simt pielea ffff catifelata! ma bucur ca le-am incercat si o sa raman fidela in continuare:D:D:D ma bucur ca sunt romanesti 100%:D si fara conservanti!!!!!!;))

Gabriela Maria Serban spunea...

Din noua gama nu am incercat nici un produs(pana acum),tin doar sa va felicit pentru initiativa avuta(mostre cadou).