9/03/2009

A jewel in the palace


"Dae jang-geum" = "a jewel in the palace" = "giuvaerul palatului" este titlul unui minunat serial korean pe care-l urmaresc pe net, in prezent.
Vi-l recomand cu drag! Va va tine in suspans, in continuu!

Tvr 1 il transmite in fiecare zi, de la 17:10, insa pentru ca nu am apucat sa-l vad de la bun inceput, am decis sa-l caut pe internet si l-am gasit tradus in engleza.

Episoadele 1~25: http://www.tudou.com/playlist/playindex.do?lid=308871&iid=4580031&cid=22

Episoadele 26~50: http://www.tudou.com/playlist/playindex.do?lid=314045&iid=5173806&cid=22

Episoadele 51~70: http://www.tudou.com/playlist/playindex.do?lid=313909&iid=5526680&cid=22

Transmisiunea este buna, desi mai sunt si momente de varf cand se intrerupe si atunci trebuie dat refresh la pagina de internet sau dat click pe episodul respectiv pana porneste bine, din nou.
Mai sunt si momente cand se blocheaza pagina nu puteti sa dati click pe pauza sau refresh, insa atunci se rezolva totul cu un ctrl+alt+delete si totul va reveni la normal. In ciuda acestor mici neplaceri, chiar merita vazut!

As fi foarte incantata sa aud parerea voastra dupa primele 5 episoade vizionate!Vizionare placuta!

18 comentarii:

diana spunea...

Am vrut sa RECOMAND SI EU ACEST FILM PE BLOGUL MEU, PENTRU RETETE, RABDARE ...AVEM CE INVATA.

APRIL spunea...

Buna ,Miha.Eu am vazut ceva din el pe skyperfect insa nu prea intelegeam.Anul acesta cand am fost in Romania, am avut placuta surpriza sa vad ca este difuzat si la noi,si,nesperat,cu traducerea in romana,bineinteles.Ma bucur ca l-ai postat in blogul tau.Mie imi place foarte mult .
Multumesc pt link-uri.Numai bine

MihaeRa spunea...

Diana, ai mare dreptate! E un film ce trebuie vazut! Chiar acum vreo 2 seri, am terminat vizionarea lui.. A fost SUPERB!

Intr-adevar, multe de invatat!:)

Pupik!

MihaeRa spunea...

April, si mie mi-a placut enorm...Ma bucur ca l-am descoperit pe tvr 1...
Si la cat de nerabdatoare am fost, dupa ce am recuperat episoadele pierdute, am continuat sa-l vad pe net, pana ce l-am gatat;))...N-avea rost sa astept tvr-ul...

Pupik si numai bine si tie!

Ioana spunea...

Salutare :) Ma bucur sa vad ca mai sunt si alte persoane carora le place acest serial minunat. Povestea lui Janggeum e o gura de aer proaspat intr-o perioada in care televiziunile romanesti promoveaza vulgaritatea si kitsch-ul.

O zi frumoasa!

MihaeRa spunea...

Ai dreptate, Ioana! Acest serial chiar este din alte timpuri si ma bucur ca mai sunt televiziuni care promoveaza cultura altor tari, intr-un fel atat de placut.

Un weekend placut!

Anonim spunea...

e diferit fata de cel de pe tvr...cel putin asa am constatat eu..

Anonim spunea...

acela se numeste 'furtuna la palat'...si are alti actori{cel de pe tvr}nu am gasit nimik pe net care sa fie exact ca cel de pe tvr..da-mi o mana de ajutor dk poti..pls florin_curt@yahoo.com

Anonim spunea...

uita-te la tvr si lasa-ne un comment te rog dk stii cumva numele serialului in limba engleza de la 17;10 k am incercat sa-l caut pe net si nu gasesc deloc..poate stii mai bine.merciPS;este diferit de ce ai tu pe blog

Anonim spunea...

miha uita-te pls pe tvr1 la 17;10 si lasa un comment dk observi vreo diferenta intre serialul acela si ce ai postat tu pe blog.poate afli numele in engleza al aceluia... e ff interesant dar nu gasesc nimik pe net..merci

MihaeRa spunea...

Anonim:D, acesta este un film ce a fost pe tvr1 si probabil s-a si incheiat deja.
Momentan nu sunt in tara, insa ma voi uita azi pe tvr1, la acest serial de care vb. tu (sper sa nu uit:D) si voi cauta pe net numele lui si daca pot ajuta, cu mare placere o voi face.

MihaeRa spunea...

Anonim, am cautat pe google si filmul pe care-l cauti se numeste yi san..Am gasit n site-uri unde poate fi urmarit cu subtitrare in engleza, insa nu stiu exact care ar merge in Romania pentru ca aici, in Japonia, se pare ca exista o anume restrictie la vizionare pe anumite site-uri..
Ia incearca aici si spune-mi daca merge:

http://www.crunchyroll.com/library/Yi_San

Anonim spunea...

dap.ai dreptate acum am vazut si eu k era filmul precedent...am incercat site-ul..este serialul care ma intereseaza dar deocamdata nu avem acces..:(.dk mai gasesti vreun site kre sa mearga la noi sau makar sa-l pot incerca posteaza-l pls!oricum multumesc mult!

Anonim spunea...

daca va descurcati cu torrentele incercati downloadati de aici: http://isohunt.com/torrent_details/93011685/Jewel+In+The+Palace+Dae+Jang+Geum+OST?tab=summary

Anonim spunea...

ma descurc cu torrentele, l-am luat,dar nu stiu de unde sa iau traducerea in romana. daca stie cineva,pls rasp!

Anonymous spunea...

miha uita-te pls pe tvr1 la 17;10 si lasa un comment dk observi vreo diferenta intre serialul acela si ce ai postat tu pe blog.poate afli numele in engleza al aceluia... e ff interesant dar nu gasesc nimik pe net..merci

Anonymous spunea...

e diferit fata de cel de pe tvr...cel putin asa am constatat eu..

Val spunea...

Nu te suparata,dar la mine site-urile nu merg caci imi spune ca videourile nu mai exista...daca ai cumva vreun alt site