5/12/2009

Pastrav umplut (in folie)


Ingrediente (3 portii):

un pastrav 900 g

50 g unt

putin condiment pentru fish curry

ptr uns pestele:


sare si piper ptr frecat pestele

sos de soia

sos worchestershire

2 catei usturoi

vin alb

ulei

zeama de lamaie

ptr umplutura:

1 ceapa taiata marunt

1 ardei gras rosu si 1 ardei galben taiati cubulete

o rosie mare taiata cubulete

300 g ciuperci (200g taiate cubulete+100 g umplute cu putin cascaval) taiate cubulete

patrunjel

Ingredientele pentru umplutura se calesc in 2-3 linguri de ulei.


Apoi se pune pestele pe folia de aluminiu, se freaca cu sare si piper, se unge cu sosul si in interior si in exterior.


Se umple cu umplutura, se pune untul peste peste si se da la cuptor pentru 30 de min., la 200 grade C. *Langa, se pun ciupercile sarate si umplute cu cascaval, tot in folie.

Se serveste cu lamaie, ciupercile umplute si cu mamaliga.

0 comentarii: