Ingrediente (3 portii):
un pastrav 900 g
50 g unt
putin condiment pentru fish curry
ptr uns pestele:
sare si piper ptr frecat pestele
sos de soia
sos worchestershire
2 catei usturoi
vin alb
ulei
zeama de lamaie
ptr umplutura:
1 ceapa taiata marunt
1 ardei gras rosu si 1 ardei galben taiati cubulete
o rosie mare taiata cubulete
300 g ciuperci (200g taiate cubulete+100 g umplute cu putin cascaval) taiate cubulete
patrunjel
Ingredientele pentru umplutura se calesc in 2-3 linguri de ulei.
Apoi se pune pestele pe folia de aluminiu, se freaca cu sare si piper, se unge cu sosul si in interior si in exterior.
Se umple cu umplutura, se pune untul peste peste si se da la cuptor pentru 30 de min., la 200 grade C. *Langa, se pun ciupercile sarate si umplute cu cascaval, tot in folie.
Se serveste cu lamaie, ciupercile umplute si cu mamaliga.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu