2/19/2009

Sote de legume cu ficatei

Ingrediente (2 portii):

o caserola de ficatei (cca. 200g)
2 morcovi (se pot si mai multi, daca se doreste doar sote de morcovi)
2 cartofi mari
un broccoli
o caserola de pastai de mazare
o legatura de sparanghel
1 ceapa
1 legatura ceapa verde
ulei
sare, piper, fulgi de chilli, garam masala
Se pun la fiert 2 morcovi, taiati rondele si dupa 10 min., 2 cartofi cu apa cat sa-i acopere. Se adauga fulgi de chilli in apa, sare, piper si o lingura de zahar.
Separat, se fac la aburi (in cutia speciala), la cuptorul cu microunde, un buchet de broccoli, o caserola de pastai de mazare si o legatura de sparanghel. Toate se amesteca la final pentru a se imbiba bine aromele.
Separat, se vor praji ficateii.
Se taie o ceapa pestisori, se caleste in ulei cu cativa fulgi de chilli, se adauga ficateii bine curatati si condimentati, se adauga apa cat sa-i acopere cu 2 degete, ceapa verde si se lasa pana se patrund bine.

0 comentarii: