Ingrediente (pentru aprox. un litru de lapte vegetal):
5 linguri de orez
3 linguri de nuca macinata
2 linguri de miere
vanilie (pudra)
un praf de sare
3 cani de apa plata (in afara celor necasare fierberii orezului)
Se pune orezul la fiert cu 1-2 cani apa si se lasa pana se fierbe bine orezul.
Daca mai e nevoie, se va mai adauga apa, avandu-se grija sa ramana putin lichid la final ca sa se poata adauga nuca macinata si sa se puna capacul pe oala, pentru 10 minute, ca sa se "infuzeze" bine.
Se va pune orezul cu nuca macinata in blender si restul ingredientelor, se mixeaza bine in 2 ture a cate 3 minute, iar apoi se va strecura amestecul cu o sita marunta.
Se pastreaza la frigider.
2 comentarii:
pAK kARAMU READING YOUR BLOG
pAK kARAMU READING YOUR BLOG
Trimiteți un comentariu