Ingrediente (4 portii):
300 g cuscus
300g ciuperci (eu am folosit o conserva intreaga)
1 ardei gras rosu
o ceapa
1 legatura de patrunjel
ulei de masline
sare, piper, fulgi de chili
Se pune couscousul intr-un vas incapator, se pune un praf de sare, se toarna apa fierbinte si se acopera, lasandu-se 10 minute asa.
O ceapa si un ardei gras se taie marunt si se pun la calit in ulei de masline cu cativa fulgi de chili.
Ciupercile se pun si ele (dupa ce le-am clatit in prealabil) peste ceapa si ardei si se calesc impreuna.
Dupa 5 minute, se adauga condimentele, o jumatate de cana de apa si se acopera. Cand sunt patrunse ceapa, ardeiul si ciupercile, se pune couscousul peste, patrunjelul tocat marunt si se amesteca bine, potrivindu-se de gust.
Noi am servit-o cu salata de cruditati cu tofu (varianta bio cu marar).
Este o mancare foarte usoara si ffff. gustoasa!
9 comentarii:
Hallo Miha,
Couscous cu Ciuperci e foarte fein. Am fäcut si eu si pot sa zic cä este minunat. Foart bina aratä al täu. Compliment.
Salutäri Jacktel
Miha,couscous-ul este sanatos si mie imi place mult.Arata DELICIOS !!!O sa-l fac fac si eu cat mai curand.Pupici *-*
Hello,Jacktels Kochbuch!
Multumesc pentru vizita si pentru complimente! :)
Julia, cuscusul, orezul basmati, nautul si lintea rosie sunt unele dintre ingredientele de baza preferate...Nu as refuza niciodata o papica cu cele enumerate mai sus..Te invit sa incerci aceasta reteta..Este delicioasa!!!
Miha,couscous-ul este sanatos si mie imi place mult.Arata DELICIOS !!!O sa-l fac fac si eu cat mai curand.Pupici *-*
Hello,Jacktels Kochbuch!
Multumesc pentru vizita si pentru complimente! :)
Julia, cuscusul, orezul basmati, nautul si lintea rosie sunt unele dintre ingredientele de baza preferate...Nu as refuza niciodata o papica cu cele enumerate mai sus..Te invit sa incerci aceasta reteta..Este delicioasa!!!
si ciupercile ?
Laur, nu stiu la ce ora oi fi scris reteta, oricum, probabil eram obosita. :))
Am modificat, multumesc de atentionare. :)
Trimiteți un comentariu