3/17/2009

Tocanita de cartofi cu soia si cu masline


Ingrediente:


3 cepe potrivite
10-12 cartofi potriviti
50 g soia
o mana de masline
2-3 rosii date prin razatoare sau o cana de suc de rosii facut in casa
2 frunze de dafin
cativa fulgi de chili rosu uscat
un varf de lingurita din garam masala si unul de turmeric
sare, piper (dupa gust)
cateva linguri de ulei
1 l apa
verdeata

Se pune uleiul intr-o tigaie mare, se adauga ceapa si fulgii de chili, se caleste bine ceapa, apoi se adauga apa (fierbinte), soia si cartofii si se lasa la fiert pana ce cartofii sunt aproape fierti.
Apoi se adauga rosiile sau sucul de rosii si maslinele, condimentele si se mai lasa la fiert pana ce sunt fierti cartofii. Se ia de pe foc si se adauga verdeata.

Se servesc cu muraturi.

0 comentarii: