Ingrediente (2 portii):
200g macaroane
1 ceapa
50g soia
100g cascaval ras (sau 1 tub de branza topita)
1 lingura faina
sare, piper, fulgi de chilli uscat
1 legatura patrunjel
Se pune soia la fiert in apa si separat macaroanele in apa cu sare. Dupa ce a fiert soia, se lasa la scurs. La fel si macaroanele, insa acoperite. Se taie ceapa solzisori, se caleste in unt, se adauga faina, condimentele si soia si se mai caleste timp de 10 min. Apoi se adauga cascavalul ras, se amesteca bine si se ia compozitia de pe foc.
Se unge un vas termorezistent cu unt, se aseaza un rand de macaroane, compoz. cu soia si branza, iar la final, inca un rand de macaroane. Se da totul la cuptor pentru 25-30 de min. (12 min. la cuptorul cu microunde- intai 9 min., dupa care eu am mai pus 3 felii de branza topita feliata si am mai lasat inca 3 min.).
Apoi se presara verdeata si se serveste cu pofta.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu