2/21/2009

Mancare de fasole rosie




Ingrediente (2 portii):

1 ceapa
1 morcov
3 carnaciori (eu am folosit carnaciori de pui) taiati bucatele
o lingura pasta de tomate
1 conserva fasole rosie (cu tot cu zeama proprie)
garam masala
scortisoara
fulgi chilli rosu uscat
sare, piper
cardamom
o foaie de dafin
un praf de paprika
o lingurita chimen
cateva rosii cherry
verdeata (patrunjel)
Se prajesc carnaciorii in ulei, se adauga fulgii de chilli si apoi ceapa taiata marunt, morcovul taiat feliute, condimentele, 500 ml apa fierbinte si se lasa sa fiarba pana se inmoaie morcovul.
Apoi se adauga fasolea cu tot cu zeama, rosioarele si se mai lasa 5 min.
Se opreste focul si se adauga patrunjelul.
Se serveste cu muraturi sau salata de cruditati.
Noi am servit-o cu varza murata facuta de mine.

0 comentarii: