Ingrediente:
3-4 cartofi mari
1 morcov
1 castravete
2 oua fierte
maioneza
putin tarhon uscat, o lingurita chimen, sare, piper
Se curata cartofii, se taie in cuburi potrivite. Morcovii se curata si se taie feliute subtiri. Se pun si cartofii si morcovii intr-o cutie speciala pentru cuptorul cu microunde si se fac la aburi pentru 8 minute.
*(Daca nu aveti cuptor cu microunde, fierbeti cartofii in coaja cu putin otet ca pentru orice alta salata, dupa care se vor curata si se vor taia cuburi. Morcovii se vor curata, se vor taia feliute si se vor fierbe separat in putina apa, in jur de 10-15 min. cat sa ramana inca putin crocanti).
Castravetele crud se taie feliute f subtiri.
Ouale fierte tari se maruntesc.
Toate se amesteca intr-un bol, se pune si 4-5 linguri de maioneza (eu am pus din cea fara colesterol si 50% din grasime redusa), se condimenteaza si rezista 2 zile la frigider.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu